173 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbieslookbladpeterseliebloembotercitroensapcourgetteeidooiergehaktknoflookkruidennootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperrundergehaktsjalottijmuiwitbroodzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Kroketten van hardgekookte eieren

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, melk, olijfolie, verse peterselie en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gepaneerde gebakken eieren

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, melk, olijfolie, tomatensaus, verse peterselie en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Gegratineerde spinazie met ei - roussin d'épinards

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De smaak van mijn herinnering:

Keftedes

Ingrediënten:
brood, ei, gedroogde munt, half-om-halfgehakt, melk, olijfolie, peterselie, rode ui en zoete appel

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zoetzure gehaktballetjes

Ingrediënten:
casinobrood, ei, kalfsgehakt, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, bladpeterselie, rundergehakt, suiker, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Cannelloni met tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Bacalhau a gomes de sa

Ingrediënten:
aardappel, ei, gezouten kabeljauw, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterselie, ui en zwarte olijven

Keuken:
Portugees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:

Garnalenflapjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, broodkruimels, citroen, ei, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, piri piri poeder, garnaal, sjalot, tomatenpuree en zout

Keuken:
Portugees
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Börek met lamsvlees

Ingrediënten:
bladpeterselie, eidooier, knoflook, lamsgehakt, melk, olijfolie, rode ui, specerijen voor lamsvlees en yoghurtdeeg

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Börek-sigaren met hersenen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, citroenrasp, ei, eidooier, frituurolie, gedroogde munt, haloumi, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, lamshersenen, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, sjalot, ui, water en yufkavellen

Keuken:
Turks
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Basilicumspätzle in saffraanbouillon met mul, venusschelpen en mosselen

Ingrediënten:
banaansjalot, basilicum, bleekselderij, bloem, citroenschil, droge vermout, droge witte wijn, ei, gedroogde chilivlokken, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, kokkels, mosselen, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, rodemulfilets, saffraandraadjes, spinazie, tomaten, venusschelpen, volle melk en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni met vleesvulling

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cannellonipijpjes, ei, gehakt, gekookte ham, kruiden, knoflook, melk, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, runderbouillon, ui, witte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met gehaktballetjes

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, italiaanse pomodori in blik, knoflook, lasagnavellen, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tijm, ui, varkensgehakt, wittte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met gehaktballetjes

Ingrediënten:
ei, gedroogde rode chilipeper, groentebouillon, kristalsuiker, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, peterselie, rundergehakt, spaghetti, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pastataart

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, broodkruimels, conchiglie, ei, kruiden, melk, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rigatoni, suiker, ui, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Baccalàravioli met rozijnen

Ingrediënten:
baccala, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, ei, knoflook, melk, olijfolie, ricotta, rozijnen en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Rotolo di crespelle

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, courgette, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, kool, melk, munt, parmezaanse kaas, ricotta, salie, ui, wortel en zongedroogde tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...