Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, ei, eidooier, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, room, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit Alles over kool:
Recept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk: