Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, slagroom, tijm, volle melk, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit I love groente:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: