43 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisfiletansjovis op zoutbieslookcitroencitroensapeigroene paprikaknoflookkomkommerkruidenlente-uimozzarellaolijfoliepeperpeterselierode paprikasjalotuiwaterwitte wijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Gevulde tomaten met rijst

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, knoflook, margarine, munt, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode chilipeper, rondkorrelrijst, tomaten, ui, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Crostini met gegrilde tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
ansjovisfilet, buffelmozzarella, crostini, olijfolie, tomaat en verse basilicum

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Pizza met drie soorten tomaten

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, instantgist, kerstomaat, kristalsuiker, water, mozzarella, olijfolie, passata, zout, tomaten, basilicum en witbroodmeel

Soort:
pizza
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Provence:

Gevulde tomaten uit Antibes - tomates farcies à l'antiboise

Ingrediënten:
ansjovis op zout, broodkruim, ei, grof zout, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Gevulde tomaten met tonijn - pomodori ripieni d tonno

Ingrediënten:
ansjovis op zout, citroensap, halfvolle yoghurt, kappertjes, peper, tomaat, tonijn in olie, verse basilicum, verse bieslook, verse bladpeterselie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente / vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Visterrine

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroen, dille, eieren, peper, peterselie, sjalotje, tomaat, tomatenpuree, vis, visbouillontablet en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Cioppino - Vissoep met zeevruchten

Ingrediënten:
basilicum, garnaal, groene paprika, kabeljauw, knoflook, krab, lente-ui, mosselen, olijfolie, peper, schelvis, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Vermicelli met heek

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, heek, knoflook, olijfolie, tomatenpuree, ui en vermicelli

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Sardienen in buideltjes uit de oven

Ingrediënten:
boter, citroen, filodeeg, knoflook, sardientjes uit blik, slablad, tomaat, verse basilicum, verse bieslook en vinaigrette

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - de snelle keuken

Diner / voorgerecht uit de snelle keuken:

Pan catalan

Ingrediënten:
ansjovisfilets, basilicum, boerenbrood, knoflook, olijfolie, tomaten, zeezout en 
zout en peper

Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Vissoep Met Een Noord Afrikaans Tintje

Ingrediënten:
aardappels, aardperen, amandelmeel, chilipeper, droge witte wijn, gember, garnaal, amandelschaafsel, tomaat in blik, honing, kabeljauw, kaneelstokjes, komijnpoeder, korianderpoeder, kippenbouillon, mayonaise, bakolie, saffraan, sinaasappel, sjalotjes, stokvis, tomatenpuree, tuinkers, turkse yoghurt, venkelknol, kruiden, visbouillon en zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Nigella Express:

Zwarte pasta met mul

Ingrediënten:
basilicum, boter, kappertjes, knoflookolie, lente-ui, maldonzout, mulfilet, rosé, tomaat en zwarte tagliolini

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Spaghetti met ansjovis - spaghetti aux anchois

Ingrediënten:
ansjovis op zout, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, spaghetti, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Carpaccio di polpo - Octopuscarpaccio

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, citroen, giorgios vinaigrette, laurier, octopus, olijfolie, peper, tomaat, ui, vis, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Fusillisalade - fusilli in insalata

Ingrediënten:
fusilli, knoflook, mozzarella, olijfolie, tomaat, tonijn op olie, verse basilicum, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / pasta/noodles / vis
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Salade Niçoise met gebakken tonijn

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovis, basilicum, haricots verts, koriander, kwarteleitjes, mosterd, olijfolie, olijven, parmezaanse kaas, peper, rode wijnazijn, sjalot, tomaat, tonijn, veldsla, zoete ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gerookte heekfilet met antiboise

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, heekfilet, knoflook, olijfolie, tomaat en zeezout

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Capricieuze courgettes - zucchine capricciose

Ingrediënten:
ansjovis op zout, courgette, groene olijven zonder pit, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, tomaat, verse basilicum, verse bladpeterselie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Salade niçoise

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, ei, groene paprika, komkommer, rode-wijnazijn, stokboon, tomaat, tonijn in olie, ui, verse basilicum, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Europees / Mediterraans
Soort:
vis
Haal meer recepten op...