49 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbieslookbotercitroencitroengrascitroensapgerookte zalmkabeljauwknoflookkomkommerkruidenlimoensapolijfoliepeperpeterselieslagroomsuikertijmtomaatuizalmzalmfiletzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Bottarga met avocado en dille

Ingrediënten:
avocado, bottarga, citroensap, olijfolie, rode ui, rucola, verse dille, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Vis En Schaaldierensoep Met Sinaasappel En Chili

Ingrediënten:
basilicum, dille, garnaal, kabeljauw, kreeftenbouillon, olijfolie, gezeefde tomaten, sambal oelek, sinaasappel, slagroom, stokvis, knoflook, tijm, maïzena, tomatenblokjes uit blik, kruiden, zalm en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Gekonfijte zalm in visbouillon

Ingrediënten:
citroengras, daikon, dille, djeroek poeroet, gember, knoflook, olijfolie, peper, spitskoolbaderen, tom kha kai van vis, yuzu, zalmfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Thaise vissoep

Ingrediënten:
aardappel, citroengras, dille, frituurolie, kabeljauwfilet, kaffirlimoen, knoflook, koriander, lotuswortel, olijfolie, peper, slagroom, tom kha kai van vis, venkelknol en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Bouillon met paddenstoelen, paling en zoete ui

Ingrediënten:
balsamicoazijn, beukenzwam, boter, bouillon umami, citroengras, daslookblad, dille, enoki, gerookte palingfilet, kruisdisteloesterzwam, olijfolie, peper, radijsbloemetjes, rammenasbloemen, saffraandraadjes, zoete ui en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / lunch / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gerookte vistartaar

Ingrediënten:
citroen, citroensap, dille, gerookte forel, gerookte zalm, gerookte zalmforel, limoen, olijfolie, rode zalmkuit, sla, witte peper en zout

Soort:
vis
Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:

Langoustinebouillon

Ingrediënten:
basilicum, citroengras, dille, kardemomzaad, knoflook, korianderzaad, langoustine, laurier, limoenschil, olie, peterselie, prei, tijm, tomaten, ui, venkelknol, viskarkas, witte wijn, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:

Gefüllte Thunfischröllchen mit Taschenkrebsfleisch und Ananas-Mango-Chutney / Gevulde tonijnrolletjes met vlees van noordzeekrab en ananas-mangochutney

Ingrediënten:
ananas-mango-chutney, avocadorelish, bleekselderij, cayennepeper, citroengras, citroenrasp, citroensap, dille, fleur de sel, karwij, kervel, knoflook, limoenrasp, limoensap, noordzeekrab, olijfolie, passievrucht, pekelzout, tijm, tonijnfilet, ui, venkel, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans / Duits
Soort:
vis
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Tartaar van rauwe en gemarineerde zalm

Ingrediënten:
citroen, dille, grof zeezout, mizuna, olijfolie, peterselie, rucola, toast, waterkers en zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...