83 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloembotereigroentebouillonkippenbouillonknoflookkruidenlaurierolieolijfoliepaddestoelparmezaanse kaaspeperpeterselierozemarijnsjalotslagroomuiwitte wijnzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

De enige echte paddestoelensoep

Ingrediënten:
bouillon, cantharellen, gedroogd eekhoorntjesbrood, bospaddestoel, hanenkammen, knoflook, mascarpone, oesterzwam, peterselie, rode ui, shiitake, tijm, trompettes de la mort en truffelolie

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Paddestoelen met druiven

Ingrediënten:
bieslook, blauwe druiven, boter, champignon, culinaire room, groentebouillon, maïzena, margarine, oesterzwam, tijm, rode port, shiitake, slagroom en water

Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Hirschkalbrücken mit schwarzen Nüssen, Spitzkohlbällchen und Rore-Bete-Püree / Hertenkalffilet met zwarte noten, spitskoolballetjes en rode bietenpuree

Ingrediënten:
cantharel, enoki, gevogeltefarce, gin, hertenkalfsrug, jeneverbessen, kruisdisteloesterzwam, laurier, maïzena, polenta, reerug, rode bietenpuree, rode wijn, shii-take, spitskoolballetjes, tijm, wildfond, zout, zwarte peper en zwarte walnoten

Keuken:
Duits
Soort:
wild / boter en olie
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelenstoof

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champignons, droge sherry, druivenpitolie, groene paprika, groentebouillon, maïsolie, paddenstoelenbouillon, portobello, shiitake, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelenstoof met sperziebonen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champignons, droge sherry, druivenpitolie, groene paprika, groentebouillon, maïsolie, paddenstoelenbouillon, portobello, shiitake, sperziebonen, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Vegetarische champignon Bourguignon

Ingrediënten:
bloem, champignon, groentebouillon, kastanje, boter, knoflooktenen, olijfolie, peper en zout, rode wijn, shiitakes, tijm, tomatenpuree, zilverui en wortel

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonen met shiitakes

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, borlottibonen, bruine linzen, cannellinibonen, gigantes, groene linzen, kidneybonen, knoflook, laurierblad, limabonen, olijfolie, paddenstoelenbouillon, peper, pintobonen, rozemarijn, shiitake, sojabonen, tijm, ui, witte boon, zout en zwartoogbonen

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Halvemaantjes met paddestoelen en geitenkaas

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, ei, jonge geitenkaas, knoflook, olie, paddestoelenbouillon, peper, ricotta, shiitakes, sjalot, slagroom, tijm, vers pastadeeg en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bordelaise

Ingrediënten:
kalfsbouillon, knoflook, laurier, paddestoelen, peperkorrels, bladpeterselie, sjalot, tijm, rode wijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Paddenstoelenbouillon

Ingrediënten:
bosui, boter, groentebouillon, knoflook, olijfolie, paddestoelen, porcini, sojasaus en tijm

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...