Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, melk, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, sojasaus, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Diner / bijgerecht uit Hoe dan?!:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Basisrecept uit The naked chef:
Picknick / buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noedels:
Recept uit Noedels:
Recept uit Noedels:
Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken: