<rs. Xu's garnalrn met longjimg thee

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 18 in Food for thought .

Keuken:
Chinees
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Szechuan-olie

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Oosterse carpaccio met bosui en gember

Serveersuggestie Oosterse carpaccio met bosui en gember

Passievruchtensalsa

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Chao douya - Geroerbakte sojabonenspruiten met varkensvlees

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china