Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gegratineerde kool met ui
- Ingrediënten:
- bloem, knoflook, kool, melk, olijfolie, peper, slagroom, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, bloemkool, boerenkool, boter, broccoli, citroensap, ei, gehakt, groente, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, room, suiker, tijm, ui, vlees, volle melk, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht / avondmaal uit Home Made winter:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner uit Mijn favoriete gezonde recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / hoofdgerecht uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie: