Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, gehakt, groente, knoflook, melk, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Proef Puglia:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Lekker Happen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem: