Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Youvetsi (Lamsvlees & tomaat met rijstkorrelnoedels)
- Ingrediënten:
- boter, kaneel, knoflook, lamsbout, olijfolie, orzo, parmezaanse kaas, risoni, rode ui en tomaat in blik
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, koriander, lamsbout, lamsgehakt, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, rozemarijn, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:
Recept uit Turquoise:
Picknick / lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika: