306 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbloembotercitroencitroensapcourgetteeigroenteknoflookkruidenolijfoliepaprikapeperpeterseliespinaziesuikertijmuiwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Snijbiet met tomaten

Ingrediënten:
snijbiet, suiker, tomaat, tuinkruiden, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Harira met snijbiet, tomaten en oregano

Ingrediënten:
bleekselderij, chana dal, citroensap, geelwortelpoeder, groene linzen, kaneel, knoflook, kruidnagelpoeder, lamsnek, nootmuskaat, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, snijbiet, tarwebloem, tomaat, ui, verse koriander, oregano, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Zoute notenmix

Ingrediënten:
bosui, bosuitjes, citroen, groenten, kip, kippenvlees, kokosolie, prei, water en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Stoofpot van snijbiet, kikkererwten en tamarinde

Ingrediënten:
boter, citroensap, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, karwijzaad, kikkererwten, koriander, korianderzaad, olijfolie, rondkorrelrijst, snijbiet, tamarindevruchtvlees, tomaat in blik, tomatenpuree, ui, water, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Gevulde snijbiet - Zilk sarmasi

Ingrediënten:
bladpeterselie, bonenkruid, citroensap, granaatappelmelasse, knoflook, munt, olijfolie, pijnboompitten, pul biber, snijbietblad, sultana's, sumak, tomatem, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Recept uit Vegan, Schnell Schnell:

Tomaten-Bohnensalat / Tomaten-bonensalade

Ingrediënten:
abrikozen, agavesiroop, boerenbrood, gele kerstomaten, grote witte bonen, jonge spinazie, knoflook, mizuna, olijfolie, peper, pluksla, rode kerstomaten, rozemarijn, snijbiet, sperziebonen, tijm, tomatensap, waterkers, witte wijnazijn en zout

Soort:
salade / vegan
Een recept uit Fajah Lourens en Anke Langelaan - Killerbody dieet

Recept uit Killerbody dieet:

Tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, groenten, knoflook, olijfolie, peper, rundergehakt, tomaat, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Tomaten met limabonen

Ingrediënten:
azijn, basilicumbladeren, bonen, brood, bruine suiker, chutney, fruit, groente, groenten, jam, knoflook, laurier, olie, peper, pruim, roomijs, siroop, suiker, ui, vijgen, zout en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tomaten-groentesaus

Ingrediënten:
artisjokhart, aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, extra vierge-olijfolie, gegrilde paprika, groenten, paddenstoel, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pompoen, tomaten uit blik, ui, venkel, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:

Eieren en tomaten in sojasaus - pindang telor dan tomat

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemberwortel, goela djawa, groente, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, margarine, sambal trassi, tomaat, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Een koude tomaten-noedelsalade

Ingrediënten:
boter, brood, cashewnoten, doperwten, dressing, boter, grapefruitsap, groenten, komkommer, kiemgroente, knoflook, komkommer, koriander, munt, noedels, olijfolie, oranje paprika, peterselie, pijnboompitten, tomaatjes, tomaten, water en zout

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruid lamsgehakt met tomaat, courgette & aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgette, boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, knoflook, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Tuinbonensoep - maccu

Ingrediënten:
amsoi, andijvie, bietenloof, bladgroente, fruitige olijfolie, gedroogde tuinbonen, knoflook, krulandijvie, pasta, pecorino, peper, snijbiet, tomaat, ui, venkelgroen en zout

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon / peulvruchten / vegetarisch / groente
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Groentepaella - paella de verduras

Ingrediënten:
artisjokharten, aubergine, groene bonen, groene paprika, knoflook, olijfolie, rijst, rode paprika, saffraandraadjes, scherp paprikapoeder, snijbiet, tomaat, witte bonen en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
paella / rijst / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Tandbaars uit de oven - mero al forn

Ingrediënten:
citroen, groentebouillon, knoflook, olijfolie, peper, snijbiet, tandbaars, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snijbietrolletjes met feta en olijven

Ingrediënten:
feta, groentebouillon, kalamata olijven, knoflook, olijfolie, rode ui, snijbiet, tomaat, water, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / voorgerecht uit Gemüse! :

Groene antipasta met ei

Ingrediënten:
ei, groene asperges, jonge courgette, knoflook, olijfolie, peper, pijnboompitten, snijbiet, sperziebonen, tomatenpesto, witte aceto balsamico en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...