Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, kaneel, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit 101 ballen:
Recept uit 101 ballen:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept van Okoko recepten:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Recept uit De pastabijbel:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: