Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, gist, kaneel, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, poedersuiker, pure chocolade, room, slagroom, suiker, ui, vanillesuiker, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Food & Friends:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van Miss Fromage:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Home made:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Brunch / lunch uit Home made:
Diner / nagerecht uit Home made:
Basisrecept uit A propos bistro:
Ontbijt / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:
Basisrecept uit Ottolenghi het kookboek: