Recept uit de zilveren lepel:
Kalfsvlees met ei en citroen
- Ingrediënten:
- citroen, eieren en kalfsvlees
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, kalfsgehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-05:
Recept uit delicious. magazine - 2013-05:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier: