Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, kip, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept uit De pastabijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg: