Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Snack of tussendoortje uit Speisekammer:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De grote Kleyn:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Kooktechnieken:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:
Ontbijt / basisrecept uit 1080 recepten:
Recept uit Yo Kids:
Ontbijt / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Picknick / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: