Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, gember, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Papa Kazmi:
Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit Sous vide:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Snack of tussendoortje uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek: