37 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkazijnbieslookbleekselderijbotercayennepepercitroensapdijonmosterddilleeigemalen komijngrove mosterdkarnemelkkerriepoederkomkommermierikswortelolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode uiroomuiwitte wijnwitte wijnazijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Bijgerecht uit Hapjes:

Zure-roomdipsaus

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, limoensap, mayonaise, mierikswortelsaus, parmezaanse kaas, selderijzout, worcestersaus en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:

Zalmsalade

Ingrediënten:
aardappel, champignon uit blik, dille, dragon, ei, friszure appel, biet, gerookte zalm, imitatiekaviaar, mayonaise, mierikswortelpasta, mosterd, peterselie, rode zalm uit blik, sjalot, zoetzure augurk en zure room

Soort:
salade
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Vlechtwerkvlaai met pruimen en frambozen

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, citroensap, deeg, dille, groenten, kaneel, komkommer, kristalsuiker, marinades, mayonaise, melk, mosterd, olie, pappardelle, ricotta, slagroom, taart, vis, vlees, wijn, zalm, zure room en zwarte peper

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Kreeftensalade - lobster salad

Ingrediënten:
citroensap, kreeft, mayonaise, mosterd, peper, selderij, sour cream, tomaat en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Remouladesaus

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, kappertjes, mayonaise, mosterd, peper, verse dragon, verse kervel, zout, zure augurken en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Mosselen met mosterdsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, droge witte wijn, grove mosterd, laurierblad, mayonaise, mosselen, suiker, ui, verse peterselie, peper, winterwortel, zout en zure room

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Crudités

Ingrediënten:
babymaiskolf, bleekselderij, broccoli, citroensap, dijonmosterd, gele paprika, kerstomaat, komkommer, limoensap, mayonaise, mierikswortelsaus, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, rodewijnazijn, selderijzout, sugar snaps, verse basilicum, verse bieslook, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse peterselie, worcestersaus, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Mayonaisesaus

Ingrediënten:
citroensap, mayonaise, mosterd, room, witte peper, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sauzen / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Avocado "Grand Hotel"

Ingrediënten:
augurk, avocado, cayennepeper, champignons uit blik, citroensap, cognac, garnalen, gerookte oesters uit blik, kippenvlees, mayonaise, mierikswortel, mosterd, rode paprika uit pot, zout en zure room

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

"Cuxhaven" haring

Ingrediënten:
appel, augurk, cayennepeper, karnemelk, mayonaise, mosterd, paprikapoeder, suiker, ui, witte wijn, zout, zoute haring en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:

Filet "royal"

Ingrediënten:
amandelen, bieslook, gelatine, gemberpoeder, knoflookpoeder, madeira, mayonaise, mosterd, olie, ossenhaas, pistaches, room, sherry, tabasco, tomaten, truffel, water, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Gevulde artisjok "maritiem"

Ingrediënten:
artisjokken, azijn, dille, ei, garnalen, knoflookpoeder, mayonaise, mosterd, water, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kalfszwezerik "Ambassador"

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, gemberpoeder, kalfshaas, kalfszwezerik, kruidnagelpoeder, mayonaise, mosterd, paprikapoeder, peterselie, pistaches, room, suiker, yoghurt, zout en zure augurk

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Haal meer recepten op...