Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Lamskotelet met citroen
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, honing, knoflook, korianderpoeder, lamskotelet, olijfolie, rode chilipeper, ui en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, chilipeper, citroenrasp, garam masala, gemalen komijn, knoflook, koriander, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode chilipeper, rode ui, suiker, ui, vruchtensap, water, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Speisekammer:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit singapore:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Picknick / buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: