Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroenrasp, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, slagroom, suiker, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De Dikke van Dam:
Lunch uit Hoe te eten:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken: