650 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebleekselderijbloembotercitroencitroensapeidooiermelknootmuskaatolieolijfoliepaprikapoederparmezaanse kaaspepersjalottijmtomaatuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Snack of tussendoortje uit Nederland op z'n lekkerst:

Knoflook-plukbrood

Ingrediënten:
bosuitjes, ei, extra vierge olijfolie, gedroogde gist, knoflook, kristalsuiker, maanzaad, bladpeterselie, roomboter, tarwebloem, zoet gerookt paprikapoeder en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

flamenco-eieren

Ingrediënten:
bakchorizo, cayennepeper, ei, fino sherry, gerookt spek, groene paprika, knoflook, olijfolie, oud brood, paprikapoeder, rode paprika, tomaat, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Flamenco-eieren

Ingrediënten:
bouillon, chorizo, ei, knoflook, mager rundergehakt, olijfolie, paprikapoeder, passata, rode paprika, rode rijst, room, spaanse ui, tomaat, tomatenpuree, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

kiptajine met eieren

Ingrediënten:
ei, fijn zeezout, ingelegde citroen, kipfilet, kippendij, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, ui, verse koriander, verse peterselie en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte / tajine
Een recept uit  - Spaans

Diner / hoofdgerecht uit Spaans:

Asperge met ei

Ingrediënten:
asperge, broodkruim, ei, knoflook, olijfolie en peterselie

Keuken:
Spaans
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bladgroente & eieren

Ingrediënten:
amarant, bladgroente, citroen, dille, groene chilipeper, ei, lente-uitjes, munt, olijfolie, paardenbloem, peterselie, rucola, snijbiet, knoflook, versgemalen zwarte peper, zachte kruiden en zeezout

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Salsa van kruiden en ei

Ingrediënten:
amandel, citroenrasp, citroensap, ei, extra vierge-olijfolie, knoflook, pijnboompitten, verse bieslook, verse bladpeterselie, oregano en walnoten

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudige paella met eieren

Ingrediënten:
ei, gerookt-paprikapoeder, groentebouillon, knoflook, olijfolie, paellarijst, peper, peterselie, rondkorrelige rijst, saffraan, ui, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
paella / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:

Gehakte eieren met rijst

Ingrediënten:
boter, bruine rijst, ei, knoflook, langkorrelrijst, lente-ui, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gedroogd lamsvlees met ei

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, eieren, gedroogd lamsvlees, knoflook, komijn, koriander, lamsvet, olijfolie, peper, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Brunch / lunch uit Spuntino:

Linzen met zachtgekookt ei en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisdressing, castelluccio-linzen, chiliflakes, ciabatta, dijonmosterd, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, peterselie, puy-linzen, rozemarijn, selderij, ui, venkel, venkelzaad, wortel en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Marokkaanse eieren met tomaten en komijn

Ingrediënten:
bladpeterselie, bosui, cayennepeper, chilivlokken, ei, fijne kristalsuiker, knoflook, komijnzaad, olijfolie, tomaat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Bijgerecht uit Arabia:

Tunesische salades - gemengd met ei

Ingrediënten:
azijn, ei, harissa, knoflook, lente-ui, olijfolie, peper, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...