Recept uit Koken voor elke dag:
Wortel-courgettegratin
- Ingrediënten:
- aardappelen, courgette, gemalen kaas, knoflook, nootmuskaat, peper, room, vetstof, wortelen en zout
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, ei, groente, kaneel, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, specerijen, spinazie, suiker, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Basisrecept uit Down to earth: