114 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbiefstukboterbruine basterdsuikerbruine suikercitroencitroensapgemberkaneelknoflookkomijnkomkommerlaosolieolijfoliepeperrundvleessjalotsojasaustrassivleeswaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: ingelegde ui

Ingrediënten:
appelciderazijn, chilivlokken, eieren, gedroogde oregano, groenten, ingelegde ui, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagels, limoenen, peperkorrels, rode uien, vruchtensap, sinaasappelschil, sla, suiker, zout, ui, vlees, water en zuivel

Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:

Thaise rundvleessalade

Ingrediënten:
biefstuk, entrecote, haasbiefstuk, kerstomaat, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichtbruine basterdsuiker, limoen, milde rode spaanse peper, oestersaus, olijfolie, romeinse sla, sesamzaad, shii-take en vissaus

Soort:
salade / vlees
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / hoofdgerecht uit Creative chef:

Biefstuk kalashnikov

Ingrediënten:
biefstuk, bietensap, dille, gunpowderthee, jeneverbes, laurier, rietsuiker, ui en wodka

Keuken:
Russisch
Soort:
vlees
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Runderstoofpotje met steranijs

Ingrediënten:
biefstuk, groentebouillon, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, korianderwortel, lente ui, sojasaus, steranijs, suiker, taugé, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Rundvleessalade met paddestoelen

Ingrediënten:
biefstuk, gele basterdsuiker, ijsbergsla, kerstomaat, knoflook, komkommer, lente ui, limoen, rode peper, sesamzaad, shiitake, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:

Sambal Goreng - Gebakken sambal met tempé

Ingrediënten:
arachideolie, biefstuk, extra zoete sojasaus, glasnoedels, javaanse suiker, knoflook, komkommer, laoswortel, rode chilipepers, rode ui, roerbakgroenten, runderbouillonblokje, salamblaadjes, tempé, witte rijst en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rundvlees
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Biefstuk met tamarindesaus

Ingrediënten:
bavette (vlees), biefstuk, bosui, bruine basterdsuiker, gemberpoeder, knoflooktenen, runderbouillon, sojasaus, tamarinde, ui en zonnebloemolie

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Beef in Oyster Sauce / Rundvlees in oestersaus

Ingrediënten:
bamboespruiten, biefstuk, broccoli, champignons, chinese gedroogde paddenstoelen, droge sherry, gember, lente-ui, maïzena, oestersaus, plantaardige olie, suiker, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Pikant roerbakhapje

Ingrediënten:
bakpoeder, bieflap, biefstuk, droge sherry, gember, groene paprika, knoflook, lente-ui, lichte chinese sojasaus, maïzena, suiker, uien, zonnebloemolie en zwartebonensaus

Keuken:
Chinees
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Rendang daging - Maleis rundvlees met kokos

Ingrediënten:
asam gelugur, biefstuk, citroengras, dikke kokosmelk, galangal, gedroogde pepers, gember, kaneelstokje, kardemompeulen, kerisik, knoflook, kruidnagel, limoenblad, olie, sjalot, steranijs, suiker, tamarindepulp en turmeriekblad

Keuken:
Maleisisch
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Runderhaas met rozijnensaus

Ingrediënten:
biefstuk, bleekselderij, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chilipoeder, citroensap, gemalen kruidnagel, kaneelpoeder, peperkorrels, room, rozijnen, runderhaas, ui en wortel

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Rundvlees met groene paprika en zwartebonensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, biefstuk, groene paprika, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor rundvlees met groene paprika, medium dry sherry, rode peper, runderlende, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, zout en zwarte bonen

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Sayur terung daging Sumatera

Ingrediënten:
aubergine, bamboescheuten, biefstuk, chinese kool, citroensap, gemalen komijn, kemiripasta, knoflook, kokosmelk, koriander, laoswortel, rode peper, salamblaadjes, sjalot, sperziebonen, suiker, trassi, ui, vleesbouillon en zonnebloemolie

Haal meer recepten op...