Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Gebakken paling met laurierblad
- Ingrediënten:
- grof zout, laurierblad en paling
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: