Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cayennepeper, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Elzas:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: