74 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercognacdroge witte wijnhaasjeneverbesknoflookkonijnkonijnenboutkruidnagellaurierlaurierbladolieolijfoliepeperrode wijnrozemarijnsjalotsuikertomaattomatenpureeuiwitte wijnwortelzoutzwarte peperzwarte peperkorrels
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Konijn met tijm

Ingrediënten:
citroenschil, droge witte wijn, knoflook, konijn, laurierblad, olie, suiker, verse tijm, vleesbouillon, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / wild / pekel en marinades
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Hachee van wild varken

Ingrediënten:
bloem, boter, groentebouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode wijn, tijm, ui, wildbouillon, wild zwijnsvlees en zout

Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Wild zwijn op Lainze wijze

Ingrediënten:
champignon, citroensap, ganzenlever, hertenfilet, laurierblad, meel, peperkorrel, rode aalbessen, rode wijn, soepgroenten, varkensribstuk, verse tijm, vet spek, wildfond, zout, zure room en zwezerik

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Wild zwijn met olijven - cinghiale alle olive

Ingrediënten:
boter, groene olijven zonder pit, knoflook, laurierblad, mager wild zwijn, olijfolie, peper, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes, verse tijm, witte wijn, wittewijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Rehpfeffer - Reepeper

Ingrediënten:
cognac, gember, gerookt spek, jeneverbessen, kaneel, kruidnagel, laurier, mosterd, reeborst, reebout, reehals, rodebessengelei, rode wijn, sjalotten, tijm, tomatenpuree, ui, wild, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:

Konijnstoofpot op ligurische wijze

Ingrediënten:
bloem, bouillon, droge witte wijn, knoflook, konijn, ligurische olijfolie, peper, rozemarijn, salie, tijm, tomatenpulp, ui, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:

Gemarineerde haas

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cognac, haas, jeneverbes, kalfslever, knoflook, laurier, majoraan, pancetta, peper, pure chocolade, rode wijn, salie, tijm, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:

Duivenborstjes met knolgroenten en dadels

Ingrediënten:
dadel, duivenborst, gevogeltebouillon, hazelnootolie, honing, knolselderij, koolrabi, meiraap, schorseneer, sherryazijn, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, wildbouillon, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Haas met kastanjes

Ingrediënten:
droge sherry, haas, kastanjes, rodewijnazijn, ui, verse tijm, worstvlees, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Haal meer recepten op...