Stroperspot - poacher´s pot

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 57 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Schots
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte / varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rehspiesschen mit Zimt auf Selleriecreme - Reespiesje met kaneel en knolselderijcrème

Een recept uit  - Gewürze Special, Wunderbare Orientküche

Hirschspiesse mit Apfel und Bacon / Hertenspies met appel en bacon

Een recept uit  - Das große Weinachts-Extra, 33 Rezepte: Von Festmenüs bis Wintergrillen

Volaille en gelée à l'estragon - Gevogelte met dragon in aspic

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Rehrücken Baden-Baden mit Rotweinsauce, Preiselbirnen und sautierten Pfifferlinge - Reerug Baden-Baden met rode wijnsaus, gesauteerde cantharellen en peren met vossenbessen

Een recept uit  - Deutsche Küche aus den Weinregionen