Knol

Zoek naar knol in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met knol in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste knol recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient knol:

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Spinazieravioli

Ingrediënten:
basilicum, ei, kervel, knol, paardenbloemblad, salie, snijbiet, venkel en verse pasta

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / voorgerecht uit Elzas:

Frisee met eend en knoflookcroutons

Ingrediënten:
azijn, druivenpitolie, eendenlever, eendenmaagjes, frisee, geklaarde boter, gerookte eendenborst, knol, lavas, olijfolie, peper, witbrood, witte balsamicoazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Dumplings met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
boterham, champignon, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, knol, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, rozemarijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pittige pilav van Israëlische couscous

Ingrediënten:
basilicum, groentebouillon, israelische couscous, knol, komijnpoeder, koriander, mais, munt, olijfolie, oregano, peper, poblano chilipeper, ui en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / couscous
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Rode bietensoep - borsjtsj

Ingrediënten:
boter, knol, laurierblaadje, rode biet, rode wijnazijn, rundvlees, rundvleesbouillon, suiker, ui, verse dille, verse peterselie, witte kool, wortels, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
vlees / soep/bouillon / rundvlees / groente
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Basisrecept uit Wild:

Fond van wild

Ingrediënten:
botten van wild, bouquet garni, mirepoix, wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / wild