Gesmoorde kalfszwezerik met artisjokken - ris de veau braisés aux artichauts

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 156 in Provence .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Artisjok op Romeinse wijze

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Pizza’s, mini-, met gemarineerde artisjok - pizette bianche

Een recept uit delicious. magazine - 2016-06

Artisjokken met Griekse dressing

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Artisjokhartbeignets met dip

Een recept uit delicious. magazine - 2014-13