Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Gesmoorde witte kool met doorregen rookspek en tijm
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, doorregen rookspek, extra vierge olijfolie, tijm, witte kool, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloemkool, bouillon, droge witte wijn, ei, groente, knoflook, kool, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, room, rozemarijn, suiker, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zuivel, zuurkool, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Lunch / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek: