Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
patrijs met saucijsjes en wortelen
- Ingrediënten:
- laurierblad, olijfolie, patrijs, saucijs, ui, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cognac, haas, jeneverbes, knoflook, konijn, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, verse salieblaadjes, witte wijn, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Dit is geen kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: