Faisán a fuego lento con berenjena confitada y granado - Langzaam bereide fazant met zoete aubergine en granaatappel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 460 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Téjfölös fácánleves - Fazantensoep met zure room

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Stroperspot - poacher´s pot

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Fazant in Madeira

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Fazant met vruchten

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel