Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Parelhoen met venkel, aardappelen en bloedsinaasappels
- Ingrediënten:
- aardappel, bloedsinaasappel, fazant, gin, kip, knoflook, parelhoen, rozemarijn, tijm, venkel, venkelzaad en zwarte olijven
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Fazant wordt beschouwd als wild.
Alternatieve naam: fazanten.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met fazant in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient fazant:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-10:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-13:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-12:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-13:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2006-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2006-12:
Recept van Wat Aten Zij?: