In de pan gebraden parelhoen met granaatappels en spinazie

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 186 in Happy Days met the Naked Chef .

Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fazant, gevuld en gekookt op wijnbladeren

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Fazant

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Fazant in Pommard

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Faisan rôti à l'orange en au cumin - Gebraden fazant met sinaasappel en karwijsaus

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan