77 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelazijnbleekselderijbloemboterknoflookkruidenkruidnagellaurierbladmager rundvleesolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrunderbouillonrundvleesspecerijentijmtomaattomatenpureeuivleeswaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Potée Normande, pot-au-feu - Gekookt rundvlees met varkensvlees, kip en groenten

Ingrediënten:
bleekselderij, coulis de tomates à la provençale, dikke lende, fond, ingewanden, kalfsbotten, kip, kippenkarkas, knoflook, kruidnagel, laurier, meiknolletjes, peperkorrels, peterselie, prei, rosbief, runderbotten, runderbovenbil, runderkogel, runderspierstuk, sauce alsacienne, sauce nénette, sauce suprême, sauce tomate, tijm, ui, varkensfricandeau, varkensschouder, verse worst, vleesafsnijsel en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / varkensvlees / rundvlees / bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

sauerbraten mt rode wijnsaus

Ingrediënten:
gerookt spek, knolselderij, laurierblad, mager rundvlees, olie, peperkorrel, pimentkorrels, rode bourgogne, rodewijnazijn, tomatenpuree, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / vlees / pekel en marinades
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

La paupiette de gargantua - Gigantische gevulde vleesrol

Ingrediënten:
bacon, boter, broodkruim, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, épice fines, fond, ham, knoflook, kool, laurier, maïzena, niervet, olie, peper, peterselie, reuzel, rosbief, runderbouillon, runderkogel, snijbiet, spinazie, tijm, ui, varkensnet, vet varkensspek, waterkers, worstvlees, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Kul asi - Rundergoulash

Ingrediënten:
bladselderij, bloem, chilivlokken, groene puntpaprika, knoflook, komijnpoeder, laurier, mager rundvlees, paprikapuree, pastinaak, plantaardige olie, rijstpilav, tomaten, tomatenpuree, ui, vastkokende aardappels en wortel

Keuken:
Turks
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Avondmaal uit Home Made winter:

Daube provencale

Ingrediënten:
knoflook, laurier, olijfolie, rode wijn, rundvlees, sinaasappel, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zwarte olijven

Soort:
vlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Aardpeersoep met parelgort

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, laurier, olie, olijfolie, parelgort, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, uien en wortel

Soort:
soep/bouillon / rundvlees
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Pot-au-feu voor twee

Ingrediënten:
knolselderij, laurierblad, mergpijp, prei, rundvlees, soepbeen, ui, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Bollito misto voor twee

Ingrediënten:
kippenbout, knolselderij, laurierblad, mergpijp, prei, rundvlees, soepbeen, ui, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Erwtensoep

Ingrediënten:
foelie, kalf, kruidnagel, laurier, lavaswortel, peterselie, peterseliewortel, prei, rund, selderijblad, selderijknol, spliterwten, spruitjes, ui, varken, winterwortel en worcestersaus

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gesmoord rundvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, jeneverbes, laurier, olijfolie, parmaham, peperkorrels, runderbouillon, rundvlees, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Tagliatelle paglia e fieno - Hooi en stro, tagliatelle in 2 kleuren

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, doorregen spek, gedroogde champignons, groen pastadeeg, kippenlever, kruidnagel, laurier, magere varkenslende, mager rundvlees, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, rode wijn, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / varkensvlees / rundvlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Basis saus voor vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, duif, eend, hert, kalf, kip, knoflook, lam, laurier, patrijs, plantaardige olie, rozemarijn, rund, sjalot, tomatenpuree, varken, vleesafsnijsel, vleesbouillon, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Borschtsch met rundvlees en spek

Ingrediënten:
augurk, augurkensap, azijn, dille, kaneelpoeder, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, oregano, paprikapoeder rosenscharf, prei, rode biet, rookspek, rundvlees, tomatenpuree, ui, vleesbouillon, witte kool, wortel, zout, zure room en zwarte peperkorrels

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Olla podrida

Ingrediënten:
chorizo, gerookt spek, ham, kikkererwten, knoflook, knolraap, krabbetjes, kruidnagel, laurierblad, peper, reuzel, rundvlees, spaanse bloedworst, ui, varkensoor, varkenspoot, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Haal meer recepten op...