Recept uit Mediterrane Odyssee:
Mechoui: gebraden lamsvlees met knoflook en komijn
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, komijnzaad, lamsschouder, milde paprikapoeder en zeezout
- Keuken:
- Marokkaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, gember, kippenbouillon, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, munt, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, yoghurt, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: