Recept uit Eten in Italie:
Sint-jakobsschelpen met boter en citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, peper, peterselie, sint-jakobsschelp, visbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Bijgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek: