Basisrecept uit Smaakvrienden:
basisrecept bechamelsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, laurier, tijm en volle melk
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, sjalot, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Recept uit Cajun koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: