679 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcitroensapdroge witte wijneiknoflooklaurierlente-uimelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige olierunderbouillonsjalotslagroomtijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Krokante aardappel met boter

Ingrediënten:
arachideolie, boter, druivenpitolie, maïsolie, olijfolie, vastkokende aardappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Boterige linzen en aardappelen met kerrie

Ingrediënten:
aardappelen, arachideolie, boter, bruine linzen, gele spliterwten, groene spliterwten, groentebouillon, kerriepoeder, kokosmelk, koriander, moong dal, peper, water, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Pasta met tomatensaus en kappertjes in bruine boter

Ingrediënten:
bruine boter, boter, gedroogde rozemarijn, honing, kappertjes, parmezaanse kaas, pasta, peterselie, plantaardige olie, knoflook, tomatenpuree, tomatensaus, tomaten uit blik, witte miso, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in roomsaus met samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, knoflookboter, kruidenboter, mager rundvlees, merg, mosterdboter, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, peterselieboter, runderbouillon, sjalottenboter, slagroom, slakkenboter, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Reerug uit de Hardt ingewreven met vijf soorten peper

Ingrediënten:
arachideolie, azijn, balsamicoazijn, bieslook, boter, fleur de sel, hazelnootolie, jeneverbessen, knoflook, laurier, peper, pepermengsel, reerug, tijm, wildfond en zout

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Reerug uit de Hardt ingewreven met vijf soorten peper

Ingrediënten:
arachideolie, azijn, balsamicoazijn, bieslook, boter, fleur de sel, hazelnootolie, jeneverbessen, knoflook, laurier, melange van 5 soorten peper, peper, reerug, tijm, wildfond en zout

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Arancini

Ingrediënten:
arboriorijst, broodkruim, eieren, boter, groentebouillon, mozzarella, olijfolie, parmigiano reggiano, plantaardige olie, saffraan, sjalot, knoflook, tomatensaus, peper, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Arancini

Ingrediënten:
boter, buffelmozzarella, courgette, groentebouillon, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, risottorijst, sjalot, tijm, witte wijn en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:

Zuurkoolkroketjes Met Gin Mayonaise

Ingrediënten:
appelciderazijn, arachideolie, eieren, mosterd, bloem, boter, gin, gin-mayonaise, kruimige aardappels, panko, zout, zuurkool en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Chicken pie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, ei, foelie, kipfilet, kippenbouillon, laurier, olie, ui, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met tomaat, basilicum en ricotta

Ingrediënten:
basilicum, basis risotto, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, gedroogde oregano, gedroogde spaanse peper, olie, parmezaanse kaas, ricotta, rode wijnazijn, tomaat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Schupfnudeln met rucola, rode uien en parmezaan

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, eieren, bloem, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, rode uien, rucola, zout en vastkokende aardappelen

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...