Piccione, tartufo nero e purè d'aglio - Geroosterde duif, zwarte truffel en knoflookpuree

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 493 in Made in Italy .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Duivenborst met ganzenlever

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Pigeon ramier aux petits legumes - Wilde duif met groenteballetjes

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Duif met piquillo's, amandelen venkel en saus van medjool dadels

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Poached Lobster Tail

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]