171 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijbloemboterbroccolicourgetteeigroentekaasknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperpeterseliespinazietijmuivleeswaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tomaten-groentesaus

Ingrediënten:
artisjokhart, aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, extra vierge-olijfolie, gegrilde paprika, groenten, paddenstoel, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pompoen, tomaten uit blik, ui, venkel, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: AH champignon gran formaggio burger

Ingrediënten:
aardappel, balletjes, broodje, burger, hamburgers, champignon, eiwitten, gehakt, gluten, groenten, haver, kaas, kip, knoflook, melk, olie, oregano, paddenstoelen, pijnboompitten, stremsel, ui, vet, vleesvervanger, zetmeel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:

Krabbouillon

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, citroen, droge witte vermout, droge witte wijn, druivenpitolie, knoflook, krab, kruidnagel, prei, saffraan, selderij, steranijs, tomaat, ui, venkel en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Ruderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, kalfspoot, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, prei, runderbotten, runderschenkel, tomaat, uien, winterpenen en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Preischotel

Ingrediënten:
champignons, gekookte ham, gemalen kaas, tomaat, marjolein, peper, prei, ui, vetstof en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Champignontaart

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, cherrytomaatjes, crème fraîche, ei, gist, margarine, melk, prei, room en volkorenmeel

Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Winterse runderstoof

Ingrediënten:
bak en braad, bloem, bouillon, champignon, grove mosterd, krieltjes, kruidnagel, laurierblad, magere runderlapjes, oud bruin bier, peper, prei, sjalot, tomatenpuree, winterpeen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Geklaarde mosselfonds

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, champignons, dillestelen, dragonstelen, eiwit, fleur de sel, gelatine, imperial-kaviaar, kervel, mosselfond, noilly prat, prei, snoekbaarsfilet, tomaten, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Bruine kalfsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, kalfsbot, knoflook, laurier, peterselie, prei, tomatenpuree, ui, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Basisrecept uit Smaakvrienden:

Groentefond

Ingrediënten:
champignons, knolselderij, laurier, olijfolie, peterseliestelen, prei, tijm, tomaat, ui, venkel, winterwortel, witte peperkorrels en witte wijn

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Aardappelgoulash

Ingrediënten:
boter, champignon, karwijzaad, krieltjes, laurierblad, paprika, peper, prei, tomatenblokjes uit blik, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Vismedaillons van Oma Willems

Ingrediënten:
bier, bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroensap, doperwtjes, garnalen, gruyèresmeerkaas, melkroom, nieuwe aardappel, peper, prei, sjalot, steurgarnalen, tomaat, tongfilet, verse peterselie en zout

Keuken:
Provençaals / Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Jus de Veau/bruine saus

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, kalfsbotten, knoflook, laurier, peterselie, prei, spekzwoerd, tijm, tomatenpuree, ui, winterwortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans / Hollands
Soort:
saus/dressing/jus
Haal meer recepten op...