Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Töltött paprika - Gevulde paprika
- Ingrediënten:
- bloem, paprika, peper, plantaardig vet, reuzel, rijst, selderijblad, suiker, tomatensap, ui, varkensgehakt en zout
- Keuken:
- Hongaars
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bruine suiker, cayennepeper, citroensap, ei, gember, groene paprika, knoflook, koriander, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sojasaus, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Dressings en marinades:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Spaans koken:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Liever lokaal: