Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Zalmtartaar met een zacht gekookt ei en lente-ui
- Ingrediënten:
- ei, zuurdesembrood, lente ui, mayonaise, zalmfilet en zwarte peper
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, azijn, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, knoflook, laurierblad, lente-ui, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, suiker, tomaat, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Picknick / diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje: