Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Halvemaantjes met spek en ui
- Ingrediënten:
- bloem, boter, doorregen spek, gist, melk, ui, verse peterselie, zout en zure room
- Keuken:
- Europees
- Soort:
- vlees / quiche
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, ei, gehakt, gekookte ham, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, sjalot, tijm, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Kochen für zwei:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: