Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Italiaanse kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, ham, kalfslever, marsala, meel, peper, peterselie, salie, vermout, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / bouillon / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, komkommer, olie, olijfolie, pasta, peper, peterselie, prei, rijst, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De worst story:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit De worst story:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit De worst story:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De worst story:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Yo Kids:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Pizza & pasta:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten: