Recept uit Puur Eten 2:
Lamsvlees met kruiden, tomaat en gebakken wortelen
- Ingrediënten:
- knoflook, lamsbout, rozemarijn, tijm, tomaat en wortel
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, courgette, groente, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, lamsschouder, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Puur Eten 2:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept van Food & Friends:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: