Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Mince pies met vlees
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eigeel, gehakt, gemalen kaneel, lamsvlees, melk, mincemeat, poedersuiker, schapenvlees, water, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- vlees / koek en gebak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, ei, eidooier, gehakt, gist, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Snack of tussendoortje uit Smaak van china:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Picknick / snack of tussendoortje uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Ons bakboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Brits bakboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: