Recept uit Eten in Italie:
Sint-jakobsschelpen met boter en citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, peper, peterselie, sint-jakobsschelp, visbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, kalfsschenkel, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Vegeterranean:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: