Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Gestoofde fazant
- Ingrediënten:
- bleekselderij, fazanthen, jeneverbes, kastanje, knoflook, laurier, mascarpone, rode ui, rode wijn, rozemarijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, cognac, ganzenvet, gevogeltebouillon, haas, hertenvlees, kaneel, kaneelstokje, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, wildfond, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Dit is geen kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: